Amicaal weekend VGST


Het is alweer een tijdje terug, maar de VGST kwam vanuit het verre oosten op bezoek in Wageningen, het minder verre oosten. Ze werden vrijdag ontvangen met een heerlijke maaltijd en een geslaagd kennismakingsspel, waarna het tijd was voor een mooi feestje! Twentenaren blijken ware liefhebbers van de buitenlucht en waren daar dus veel te vinden.

Op zaterdag begon de dag met een uitbrakbrunch, zodat iedereen weer kon herstellen voor de middag met een vol programma! Een deel van de mensen ging wijnproeven, terwijl een ander deel ging lasergamen. Helaas viel dat een beetje in het water door het weer, maar gelukkig zijn er ook nog warme cafeetjes in Wageningen! Nog voor de avond viel was er ook nog ruimte voor een verbroederend potje levend monopoly, waarbij het centrum op z’n kop gezet wordt. Ondertussen werd het wel weer tijd voor wat eten en gelukkig was daar Chinees! Een goede bodem voor de rest van de avond, waar een biertje werd gedronken bij een speciaalbiercafé, menig pooltafel bezet werd en de avond werd afgesloten met een mooie borrel in Villa Bloem!

‘s Zondags werd er na de kerkdienst nog een kopje koffiegedronken. Toen was het alweer bijna tijd om naar huis te gaan voor Twente, maar niet na nog een laatste lunch en wat benodigde speeches! Twente, bedankt voor uw komst en tot een volgende keer maar weer!

DSC_0116

sdr

sdr