Benieuwd naar VGSW?


Het nieuwe jaar is weer begonnen! Studeer jij in Wageningen en ben je nog op zoek naar een vereniging? Kom dan vooral langs op één van onze open dagen deze maand. VGSW is een christelijke studentenvereniging in Wageningen, waarbij geloof en gezelligheid voorop staat. Benieuwd naar onze vereniging? Kom dan een kijkje nemen!

De komende weken houdt VGSW weer een aantal open dagen. Donderdag 7 en 14 september kun je langskomen en mee-eten bij verschillende jaargroepen binnen onze vereniging. ‘s Avonds is er traditiegetrouw tijd voor een borrel, waarbij je verschillende leden kunt leren kennen (waaronder je -misschien wel- jaargroepsgenoten)!
Dinsdag 19 september is er Ons Huis Eten, een supergezellige, studentikoze maaltijd met de hele vereniging, en zullen onze Bijbelkringleiders hun thema voor dit jaar presenteren.

Meld je snel aan door een datum te mailen via het formulier in de zijbalk. Natuurlijk kan je ook blijven slapen! Wil je dit dan even aangeven? Dan regelen we dat voor je!

Alle specifieke informatie zullen we je dan ook toesturen. Heb je verder nog vragen of wensen? Laat het ons gerust weten!

Hopelijk tot snel!